Mats Nilsson's Blog

Inget är omöjligt vissa saker tar bara lite längre tid att göra

Stenshuvud! 2012/04/22

with 2 comments


Tog med kursdeltagarna på en fototur till Stenshuvud. Vi skulle egentligen åkt till Greviebackar och Dagshög, men vädret skulle bli riktigt tråkigt. Så vi tog ett snabbt beslut och åkte till östra sidan av Skåne i stället. Vädret var kanon för att träna på macro och landskap. Kursdeltagarna är hur duktiga som helst, så mycket bra bilder som de gör. Lite tips fick jag ge men de är väldigt duktiga. Hade inte så mycket tid till att göra egna bilder men några gjorde jag, men kan nog känna att de bilder jag gjorde då var inte av samma klass som de jag fick se i onsdags på kursavslutet. Men vill gärna visa någon bild i alla fall. Blåsippa, vitsippa och backsippa stod i full blom. Gjorde en bild på blåsippa. 400 mm med 2x konverter, Första gången jag gjorde blombilder med den kombinationen, men det kommer att användas fler gånger. Blev hur nöjd som helst.

Vi gick ner till stranden för att göra lite bilder även där, sten, vatten och sand var ingredienserna. Det klarades galant av deltagarna fast att några kände sig uttömda av idéer. Själv så passade jag på att jobba lite med vattenfigurer när tid medgavs. Det fick bli en ”stenätare”. Med lite tålamod och justering av tid så kan man ha tur och få fram de figurer man önskar. 🙂

"Stenätare"

Blåsippa! 400mm 2x konverter. En lyckad kombination!

Written by MatsNilsson

april 22, 2012 den 10:26 f m

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Stenshuvud är alltid trevligt. Bra initiativ! Två trevlig bilder du visar upp här med en soft och skön känsla i sippebilden. : )))

  MarieK

  april 22, 2012 at 9:55 e m

  • Tack Marie!
   Det kommer att bli flera besök dit innan jag grävs ner. 🙂

   Vänligen Mats

   MatsNilsson

   april 23, 2012 at 6:44 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: