Mats Nilsson's Blog

Inget är omöjligt vissa saker tar bara lite längre tid att göra

Nu längtar jag till Mullsjö! 2012/05/28

with 4 comments


Gick en sväng bort till liljekonvaljerna direkt efter jobbet idag. Nu är alla blommorna utslagna, nästan så att den första som blommade på kvisten börjar bli lite vissen. Några dagar till sen kanske det är över för i år. När jag låg där bland alla dessa konvaljer så började jag tänka på Mullsjö och kursen jag har anmält mig till. Det ska bli spännande. Alltid lika roligt att träffa likasinnande. Ska bli roligt att få lära känna Anders Geidemark, den nya kursledaren. Programmet verkar vara spännande också, allt från det klassiska naturfotot till bildspel, digitalt arbetsflöde och lite bokformgivning. Så visst längtar jag till Mullsjö.

Idag blir det en bild på en liljekonvalj lite underifrån. Inte för att jag känner mig nere men mest för att jag var sugen på att testa lite nytt. 🙂 Det blir även några abstrakta bilder som kanske passar mina besökare.

10-17mm fisheye dubbelexponerad. Något beskuren.

Abstrakt liljekonvalj!

Även denna lite abstrakt! 🙂

Written by MatsNilsson

maj 28, 2012 den 6:15 e m

Publicerat i Blommor, Foto, Naturbilder, Teknik

Tagged with , , ,

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Riktigt snygga bilder, Mats!
  Hoppas du får en fin vecka i Mullsjö.
  //Karlund

  Mikael Karlund

  maj 28, 2012 at 7:12 e m

  • Tack Mikael!
   Tror nog att veckan där kommer att bli spännande.

   Vänligen Mats

   MatsNilsson

   maj 29, 2012 at 4:33 f m

 2. Förstår att du längtar dit, det låter väldigt spännande och givande! Anders G har man lyssnat till då han presenterat föreläsare etc och maken till karismatisk person får man väl leta eftre? Det kan inte bli tråkigt med honom där:-) Det låter fullspäckat schema dock? Bokutformning med? Jösses 🙂 Jahapp, då blir det till att producera böcker efteråt för din del kanske?.-)
  Härliga bilder du bjuder på med skogens främsta parfymtillverkare! mina små vita står mer skyddade och trro jag har dom kvar liiiite längre – kanske kylan som koam skall får dom vänta ännu längre med – man kan ju alltid hoppas:-)
  Mvh Anna

  Anna Ulmestrand

  maj 28, 2012 at 7:15 e m

  • Tack Anna!
   Tror inte det hinns med så mycket av det där med böcker och sådant men förhoppningsvis så blir det en liten lätt genomgång av det. Vet ju inte hur mycket han lägger på de olika delarna, men förhoppningsvis så sitter vi inte inne hela veckan. Vill ju gärna komma ut i naturen också.

   Hur länge liljekonvaljerna finns har jag egentligen ingen aning om men så snabbt som det har gått till full blom så kommer det nog tyvärr gå rätt snabbt till de vissnar. Naturen är grym. 🙂

   Vänligen Mats

   MatsNilsson

   maj 29, 2012 at 4:39 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: