Mats Nilsson's Blog

Inget är omöjligt vissa saker tar bara lite längre tid att göra

Svettigt värre!

with 2 comments


Råkade ut för att jag inte kunde komma åt min ftp adress, snacka om jag blev svett. Testade nog allt för att försöka lösa mina problem. Det blev några timmar av dåligt humör och en massa svärande, för 3 ynka bokstäver! Hur svårt ska det vara att meddela att man ändrar i inställningarna. Använder mig av en ftp klient som automatiskt ansluter till min domän, har funkat så i många år. Igår när jag skulle koppla upp mig så ville det inte ansluta. Inte konstigt att blodtrycket är högt. Jaja nu löste det sig och blodtrycket är nog lite lägre, några fler gråa strå på huvudet blev det, men det ska det väl vara på en 46 åring. 🙂

Nu blir det inte svettigt längre, i kväll kommer jag visa is! Is på mitt lilla vis, abstrakt så det stänker om det men det är inget fuffens med bilderna. Enda som har hänt är att jag har utnyttjat ljuset på lite olika sätt. Vissa delar låg i skugga och vissa delar låg i solsken. Någon är dubbelexponerad, men det är bara is. Is som har utstått de väderomslag som har blivit under ett par veckors tid. Smällkallt på nätterna och näst intill tinat upp på dagarna i solen. Lite vågrörelser har skapat oordning i strukturen när det har varit sol, men sedan frusit på rejält på natten. Ni som är vän med mig på facebook har fått se bilderna redan så det är inte nytt för er. Men för er andra blir det premiär.

Written by MatsNilsson

mars 25, 2013 den 6:21 e m

Publicerat i Foto, Is, Konstfoto, Naturbilder

Tagged with , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag råkade upp för samma sak nyligen när jag skulle uppdatera min hemsida. En halvdag gick åt, och ändå inte blev problemet. löst. Till slut var en kille som ringde mig från Crystone så där lite överlägset och genom TeamViewer skulle fixa det. ( som om jag inte visste nåt) Han lyckades inte heller och fick inte heller förklaring varför det inte går.
  Gjort ju många gånger tidigare utan något problem.
  Till slut kunde jag uppdatera från dras sida. Men därifrån kan man ladda upp 3 sidor åt gången. Nåväl, det är bättre en inget alls.
  Irriterande när webbhotell blir gigantiska.
  Funderar på att lägga min sida hos loopia, men vet inte hus´r den påverkar ens ställning på google.

  Snygga isbilder. Det ä fascinerande hur varierande isen kan bli.

  Antonia

  mars 28, 2013 at 2:55 e m

  • Tack Antonia. Det där med det tekniska gör mig gråhårig ibland, vill bara att det ska funka.

   MatsNilsson

   mars 31, 2013 at 8:03 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: